Activiteiten

Activiteiten

Partycentrum de Betuwe Poort ligt aan de “poort”, van de Betuwe. De sfeervolle omgeving is perfect om een ​​leuke recreatieve van sportieve dag door te brengen met familie, vrienden van collega’s.

Wij verzorgen activiteiten, workshops en clinics voor u (minimaal 20 personen)

al deze activiteiten gaan in combinatie van een buffet, barbecue of een compleet arrangement van ons.

Solex/toertocht

Willen jullie een dagje terug in de tijd, kunnen jullie heerlijk genieten van ons nostalgische solexen .

De Solextour is een leuke, nostalgische tocht door de prachtige natuur, waarbij je onderweg de mooiste plekjes tegenkomt en een gezellig terrasje kunt pikken.

Het dagje terug in de tijd is een uniek combinatie-arrangement, geschikt als teamuitje, bedrijfsuitje en elk ander gezellig groepsuitje, die eventueel ook uitgebreid kan worden met een heerlijke maaltijd, buffet, barbecue of een hapje en een drankje om gezellig mee af te sluiten.

Jeu de Boules clinic

Jeu de boules-toppers van Nederland geven professionele jeu de boules clinics aan iedereen die wil ervaren hoe leuk het is om jeu de boules te spelen.
Wil jij met jouw collega’s, vrienden, familie een gezellige activiteit én leren hoe je de tegenstander met gemak kunt inmaken? Een professionele instructeur legt je alles uit en geeft je tips en tricks tijdens het jeu de boulen. Geen lange uitleg, maar meteen lekker spelen. De clinic wordt samengesteld afhankelijk van de leeftijd, behoeften en het spelniveau van de deelnemers.

Dus… jeu de boulen als een echte kampioen!

pubquiz

Tijdens een pubquiz worden teams van maximaal 6 personen blootgesteld aan originele en uiteenlopende pubquizvragen. Snelle tussenrondes wisselen vragenrondes af: “waar of niet waar” en “petje op, petje af”. Een hoog IQ garandeert geen voorsprong in de pubquiz!

Onze pubquizzen zijn geschikt voor jouw bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest, groepsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of vereniging. en de pubuizvragen zijn geschikt voor iedere leeftijdscategorie en ieder niveau met proffecionele quizmaster.

Wijnproeverij

Het blijft natuurlijk leuk om nieuwe soorten wijn te ontdekken en proeven. Daarom bestaan wijnproeverijen ook al ongeveer net zo lang als dat de mensheid wijn drinkt. Onder begeleiding proef je verschillende soorten wijn en leer je wat meer over de achtergrond en productie, en dat vaak ook nog eens onder het genot van een lekker kaasje of andere versnapering.

kanovaren

De Linge is een prettige rivier om urenlang op te kanoën. Vanaf het water heeft u een unieke kijk op het Rivierenlandschap met zijn fruitbomen, weiland en monumentale huizen. Langs de Linge zijn ook eenvoudige voorzieningen om even te pauzeren. 

Fietstocht door ons mooie rivierenland

Het mooie van fietsen in Rivierenland is de enorme diversiteit. Rivierenland is met zijn uitgestrekte vergezichten over uiterwaarden en rivieren, dijken en landweggetjes langs fruitboomgaarden en door pittoreske dorpjes een perfecte bestemming om te verkennen op de fiets. Al fietsend ontdek je de grootse natuur en verken je ieder detail. Kom genieten van een ontspannen fietstocht in de Betuwe. Wij beschikken over verschillende fietsroutes maar u kunt deze natuurlijk ook zelf een route verzinnen. Wij kunnen evt. ook een fiets voor u verzorgen, deze staat dan klaar als u aankomt!